Każdy z nas poszedł w inna stronę, to forum ma posłużyć utrzymaniu kontaktu z resztą klasy...Myślę,ze warto, dlatego zapraszam do rejestracji!
Administrator
No właśnie...
czy ??
A może praca??
Niech każdy napisze jak wyglądały jego wakacje...
Ja robilem z moimi nowymi kumplami z Albanii grilla w lesie na peloponezie. Sek w tym że zdecydowali sie na takiego duzego bo nie chcialo im sie czekac. Efekt piorunujacy bo Suwlaki (szaszlyki grecikie) usmazylismy w mig. Jeden kumpel splonal zywcem a my zaczelismy uciekac. Lol tyle bylo po grillowaniu. Chociaz przyznam ze fajnie jest patrzec jak jest jasno w nocy od ognia
Ostatnio edytowany przez sADAM (2007-11-16 17:22:32)
Użytkownik
na prawo i lewo dupe dzieliłem
Użytkownik
Raz postanowiłem wystawić kciuk.
Ktoś się zatrzymał. Jazda. Potem wysiadka. Kciuk, przesiadka, wysiadka. Itd. na południe. Trochę pociągiem, trochę piechotą, metrem, autobusem z powrotem. Potem po górach, dołach. Rower.
Administrator
exPrzewodnuczący napisał:
Ktoś się zatrzymał. Jazda. Potem wysiadka. Kciuk, przesiadka, wysiadka. Itd. na południe. Trochę pociągiem, trochę piechotą, metrem, autobusem z powrotem. Potem po górach, dołach. Rower.
i gdzie dotarles?
slawekgacal napisał:
exPrzewodnuczący napisał:
Ktoś się zatrzymał. Jazda. Potem wysiadka. Kciuk, przesiadka, wysiadka. Itd. na południe. Trochę pociągiem, trochę piechotą, metrem, autobusem z powrotem. Potem po górach, dołach. Rower.i gdzie dotarles?
na dolną skawe )